Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 700 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,04 g |
Tuky | 40,14 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 633 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 48,61 g |
Postup přípravy
Marinádou potřeme žebra. Misku se žebry přikryjeme fólií, aby neosychala a necháme nejméně přes noc v chladu marinovat. Krok 2: Žebra i s marinádou přemístíme do pekáčku. Podlijeme trochou vody, zakryjeme poklicí a pečeme v troubě zhruba na 200 stupňů. Během pečení žebra několikrát poléváme marinádou. Krok 3: Servírujeme s chlebem a salátem. Hodí se např. salát s velkým podílem polníčku, mangoldu nebo rukoly.
Zveřejněno 16. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená žebra s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5JoY
Moje poznámka
Pečená žebra s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5JoY
Nejnovější recepty
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 1 hodinou
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 20 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 22 minutami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 3 hodinami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 4 hodinami
Mazanec
Creativewoman před 4 hodinami
Suroviny:
žebra vepřová,
med,
česnek,
zázvor čerstvý,
omáčka chilli sladká,
omáčka rybí,
omáčka sojová
Komentáře