Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska s pomerančovým pepřem, opečená na másle

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 108 kJ /
265 kcal
Bílkoviny0,03 g
Tuky29,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tresku osušíme a nakrájíme a porce, každou osolíme, okořeníme pepřem a poprášíme moukou nebo v mouce obalíme. Na rozehřátou pánev dáme rozpustit přepuštěné máslo a porce ryby z obou stran opečeme. Krok 2: Podáváme s různě upraveným bramborem a zeleninou dušenou na másle nebo salátem dle chuti.

Zveřejněno 17. 1. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s pomerančovým pepřem, opečená na másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7NqQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s pomerančovým pepřem, opečená na másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7NqQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
treska, ghee, sůl, pepř pomerančový, mouka hladká, citron

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu