Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohovo-borůvkový dort z remosky

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min Bez doby závěrečného odležení.

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava, Bez doby závěrečného odležení.)

Suroviny pro 12 porcí

12porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 797 kJ /
2 820 kcal
Bílkoviny52,96 g
Tuky123,32 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 483 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy371,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny dáme do mísy a ušleháme ručním šlehačem. Vlijeme do vymazané dortové formy o průměru 28 cm a vložíme do remosky. Pečeme asi 40 minut, ale v polovině pečení dáme pod víko alobal, aby se korpus propekl dobře i zespoda. Krok 2: Všechny suroviny na krém společně ušleháme na hladký krém. Krok 3: Vychladlý korpus rozkrojíme , namažeme marmeládou a krémem, položíme druhý díl korpusu a potřeme krémem. Dále potřeme ušlehanou smetanou povrch i strany dortu. Posypeme nastrouhanou čokoládou, ozdobíme šlehačkou a borůvkami. Krok 4: Dort uložíme do druhého dne do lednice.

Jak skladovat a zpracovat borůvky. Uložení na zimu je snadné

Zveřejněno 31. 1. 2022

Poznámka autorky RubyRom

Pokud pečeme korpus v troubě, vložíme ho do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180 st. asi 35-40 minut, podle typu trouby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohovo-borůvkový dort z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ajzl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohovo-borůvkový dort z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ajzl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, vejce, mléko, olej, tvaroh, cukr, smetana ke šlehání, mléko, marmeláda borůvková, marmeláda borůvková, smetana ke šlehání, čokoláda, borůvky

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu