Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí maso ve sladké marinádě

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kacuda

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 90 min

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 714 kJ /
1 366 kcal
Bílkoviny4,85 g
Tuky128,67 g
Vláknina13,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,44 g
Sůl8,53 g
Sacharidy44,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na kolečka a česnek prolisujeme. Krok 2: Všechny přísady na marinádu smícháme a naporcovaného králíka do ní naložíme přes noc (klidně i déle). Krok 3: Další den králíka pečeme i s marinádou, občas podléváme. Pečeme na 200 °C asi hodinu a půl.

Jak upéct králíka: Poradíme, jak ho připravit, aby byl dokřupava propečený nebo dušený

Zveřejněno 6. 2. 2022

Poznámka autorky Kacuda

Příloha může být houskový nebo bramborový knedlík, zelí a nebo špenát.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí maso ve sladké marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KKjM

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí maso ve sladké marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KKjM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso králičí, voda, olej, sůl, pepř, kečup sladký, hořčice plnotučná, paprika sušená sladká, cibule, česnek, med

Přidat fotografie receptu