Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýžová omeleta

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 300 kJ /
1 028 kcal
Bílkoviny66,54 g
Tuky29,73 g
Vláknina2,85 g
Cholesterol 887 mg
Sodík 1,60 g
Sůl3,68 g
Sacharidy122,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Údeninu narežeme na drobné kúsky a zmiešame s ryžou, vajcami, sekanou pažitkou, ochutíme soľou, korením a paprikou. Dobre premiešame. Krok 2: Zmes vylejeme na zohriaty olej na panvici a omeletu upečieme z oboch strán. Krok 3: Omeletu podávame teplú a rozrezanú, ozdobenú zeleninou a pridáme k tomu ľubovoľný zeleninový šalát.

Zveřejněno 9. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýžová omeleta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/voR0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýžová omeleta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/voR0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Úžasné, fakt dobrý nápad, taky mi rýže nadbývá:-p:yes:

A já kolikrát nevím, co s rýží, která zbude..dobrý nápad, jak ji zužitkovat:yes:

Tématické fráze:
japonska omeleta, jak zužitkovat vařenou rýži, vajecna ryzova omeleta, rýžová omeleta se šunkou, japonská omeleta s kuřecím masem, japonská omeleta se zeleninou, rýžové onelety sladké, sladká japonská omeleta, japonské omelety, japonská sladká omeleta, recept japonska omeleta, recepty-rýžové pečivo, kiwi omeleta

Suroviny:
rýže, šunka, sůl, pepř, paprika sušená sladká, vejce, pažitka, olej

Přidat fotografie receptu