Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 090 kJ / 2 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 307,94 g |
Tuky | 41,93 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 978 mg |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 196,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy připravíme palačinkové těsto: Mléko, mouku, vejce a špetku soli důkladně rozšleháme, můžeme přidat na ochucení grilovací koření. Podle potřeby přidáme mouku Těsto musí být lehce husté. Poznáte při obalování řízků. Necháme odstát a mezitím připravíme maso.
Krok 2: Kuřecí prsa rozkrájíme podélně na 2-3 plátky. Osolíme, opepříme a obalíme v těstě.
Krok 3: Smažíme na pánvi v rozpáleném oleji do zlatova. Podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 18. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízek v palačinkovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwN2
Moje poznámka
Kuřecí řízek v palačinkovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwN2
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 48 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 57 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
prsa kuřecí,
koření grilovací,
pepř,
olej
Komentáře