Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kostky ve smetanové omáčce s pažitkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 440 kJ /
1 300 kcal
Bílkoviny105,70 g
Tuky87,16 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 307 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,65 g
Sacharidy22,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špek nakrájíme na kostičky a rozškvaříme, přidáme trošku oleje a nakrájenou cibuli. Orestujeme a přidáme nakrájené maso, osolíme a opepříme. Krok 2: Maso orestujeme a zalijeme vývarem. Pod pokličkou dusíme do měkka. Ve smetaně rozmícháme mouku a přes jemné sítko vlijeme do omáčky, ještě vsypeme nasekanou pažitku, promícháme a provaříme. Krok 3: Nakonec přidáme lžičku másla.
Podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.

Zveřejněno 27. 3. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kostky ve smetanové omáčce s pažitkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qwz2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kostky ve smetanové omáčce s pažitkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qwz2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: děkuji:-K

:-)<3:yes: určitě bych si pochutnala :yes::-K

Suroviny:
maso vepřové, pepř, cibule, špek, olej, vývar masový, smetana, mouka hladká, pažitka, máslo

Přidat fotografie receptu