Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná plněná Hermelínem s pikantní omáčkou

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pipre pipre

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 817 kJ /
912 kcal
Bílkoviny37,78 g
Tuky72,90 g
Vláknina1,30 g
Cholesterol 125 mg
Sodík 2,84 g
Sůl7,45 g
Sacharidy25,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, posypeme špetkou Vegety. Na polovinu roštěnky poklademe plátky Hermelínu, přehneme okraje, sklepneme nebo sepneme párátkem a na horkém oleji opečeme ze všech stran. Krok 2: Podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme a vložíme na vyhřátý talíř pod pokličku, do výpeku přidáme kečup, hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby přidáme trochu vody nebo vývaru. Jako přílohu jsem zvolila rýži se zeleninovým salátem, ale hodí se i hranolky.

Zveřejněno 9. 8. 2009

Poznámka autorky pipre

Okraje plátků po naplnění sklepávám k sobě místo sepnutí párátky. Mně to funguje hlavně u tužších nádivek:-) Nesmí to být ale maso, které před použitím potírám olejem a nechávám ho do druhého dne uležet. Snadněji změkne při dušení. Mastné okraje by se nespojily.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěná plněná Hermelínem s pikantní omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N9WD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěná plněná Hermelínem s pikantní omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N9WD

Marie

Komentáře (18)

takový jeden náhodný receptík a taková lahůdka :-O
ukládám a už se na to těším ;-):yes:

Bylo to výborné, měla jsem zbytek paprikového salámu, frkla jsem ho pod špalíček hermelínu. . . Určitě budu dělat častěji. :yes:;-)

Tak takovou dobrotu jsem si uložila do oblíbených a bude na pořadu dne co nejdříve, nejspíš příští víkend. :-p;-):yes:

jj super, hned dávám do oblíbených:yes:

vypadá to peckově se doma zase vytáhnu díky :D

Jani, díky za skvělý recept, hned si ho ukládám k vyzkoušení :-p. (pročítám tvoje poklady...;-) )

Tak tohle je velká paráda:-!:-p Už se těším, až tuhle dobrotu vyzkouším. Akorát kvůli prckovi musím dát nepálivou hořčici i kečup.;-) Bóďa!:yes:

Jo a bod:yes:

Pipre, moc pěkný recept, hezká fotka :yes::yes::yes::-D

Jano, jak říká Bibi, my jsme na ty šťávy a myslím, že na stará kolena se i vařit naučíš!:-)):-D:-)):-D:-)):yes::yes:

Všechno ze skotu miluju. Roštěnka vypadá(a určitě i chutná) super. Bodík a pochvala jsou tvoje:yes::-p

Holky, díky:-)..Výbušná, je to z paprik:-).. omáčka pikantní byla, ale zas tak žhavá ne, ikdyž pro manžela asi ano, on si tam nakrájel feferonku :-) :-D

Pipre,to je nádhera,krásně opečené a s hermelínem,to bude mňamka.Zrovna dávám bodík a pochvalu.:yes::yes::yes::-p

Pipre - paráda :-p:yes:

Sýr, hořčici a kečup doma mám. Ještě roštěnku a jdu na to. Super recept :yes::yes: + bodík

Tématické fráze:
rostena omacka, roštěná omáčka recept, vídenská roštěnka přírodní, pikantní roštěnky, přírodní roštěná, omačka roštěna, recept na roštěnou omáčku, roštěná, roštěná recept, plněný hermelín, roštěnky s hermelínem, hovězí roštěná s hermelínem, hovězí přírodní omáčka, recept na rostenku plněnou hermelínem, omáčky k masu roštěná, pikantní omáčka, roštěná recepty, plněne papryky, veprove koleno z hermelinem, recept na dionskou omačku

Suroviny:
roštěná hovězí, sůl, vegeta speciál, sýr hermelín, olej, kečup pikantní, hořčice pikantní

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu