Rajčata v kořeněném nálevu
Zavařená rajčata v kořeněném nálevu jsou skvělá pod pečené maso, nebo pro přípravu rajčatových omáček. Využijete je například i při přípravě rajské polévky. Stačí rozmixovat a dochutit.
Suroviny pro 1 dávka
8 sklenic o objemu 0,7 l
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 843 kJ / 2 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,28 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 442,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčata v kořeněném nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RGV
Moje poznámka
Rajčata v kořeněném nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RGV
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 6 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 11 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí křupavé rohlíky
Neregistrovaný před 14 minutami
Dělbuchy
Neregistrovaný před 18 minutami
Jablkový koláč
L.Komrska před 1 hodinou
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 1 hodinou
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 1 hodinou
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 1 hodinou
Duo řezy s mákem a povidlovou náplní
Neregistrovaný před 1 hodinou
Jednoduchá pomazánka s avokádem a vejci
Neregistrovaný před 1 hodinou
Slané muffiny
Neregistrovaný před 1 hodinou
Tématické fráze:
sterilizace rajčat,
zavařovani rajčat,
jak zpracovat rajčata,
zavařovaná rajčata,
rajčata zavařování,
sterilizování rajčat,
rajcata ve sladkokyselem nalevu,
rajcata sterilizace,
rajčata v sladkokyselém nálevu,
zavařování rajčata,
zavarovani zelenych rajcat,
zaváření rajčat,
zavařování švestek,
sterilizovaná rajčata,
sterilujeme rajčata,
rajčata bez sterilizace,
jak zpracovat prebytecna rajcata,
papriky a rajčata zavařování,
přebytečná rajčata,
sterilizace zelenych rajcat
Suroviny:
rajče,
cukr,
sůl,
ocet,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
tymián sušený
Komentáře (17)