Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 343 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,48 g |
Tuky | 11,07 g |
Vláknina | 13,95 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 43,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové maso s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RKV
Moje poznámka
Dušené vepřové maso s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RKV
Nejnovější recepty
Mini tiramisu
Přidáno před 1 hodinou
Brynzové halušky III
Přidáno před 14 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 23 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso v celerové omáčce
ZdenaUvizlova před 20 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
El.Magios před 37 minutami
Těsto na pizzu
El.Magios před 41 minutami
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 6 hodinami
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 6 hodinami
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 13 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 13 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 14 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 14 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 14 hodinami
Tématické fráze:
dušení vepřového masa,
vepřové maso recepty,
dušená jablka,
dusení masa,
dušená vepřová panenka,
dušená jablka s pudinkem,
dušená jablka s pudinkem,
vepřové maso,
veprova panenka dusena,
recepty z veproveho masa,
dušená jablka recept,
dusene maso,
dušené vepřové,
vepřový bok dušený,
dušení vepřového,
recept z vepřového masa,
maso s jablky,
dušené jablka,
maso na dušení,
veprove kostky s jablky
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
jablko,
masox,
koření kari,
sůl,
cukr,
tuk
Komentáře (12)