Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 797 kJ / 1 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,65 g |
Tuky | 50,06 g |
Vláknina | 19,72 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 2,21 g |
Sůl | 5,02 g |
Sacharidy | 77,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filé nakrájame na plátky.
Krok 2: Do vymasteného pekáča dáme polovicu na kolieska nakrájaného póru.
Krok 3: Na pór uložíme plátky filé, osolíme, posypeme paprikou, soľou a korením.
Krok 4: Navrstvíme druhú polovicu nakrájaného póru.
Krok 5: Paradajky rozmixujeme. Pridáme k nim strúhaný syr, vajcia, muškátový kvet a soľ a zalejeme pekáč.
Krok 6: Pečieme v rúre asi 40 minút.
Krok 7: Podávame so zemiakmi.
Zveřejněno 18. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórek zapečený s rybím filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVV5
Moje poznámka
Pórek zapečený s rybím filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVV5
Nejnovější recepty
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 8 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 9 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 9 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 7 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 8 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 9 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 12 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 14 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 14 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 14 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 15 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 15 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 15 hodinami
Suroviny:
pórek,
filet rybí,
rajče,
sýr tvrdý,
vejce,
paprika sušená sladká,
květ muškátový,
pepř,
sůl
Komentáře (4)