Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čachochbili z kuřecího masa

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 50 min

65 min (15 min příprava + 50 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 068 kJ /
494 kcal
Bílkoviny12,57 g
Tuky28,39 g
Vláknina15,68 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 131 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy43,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kurča naporcujeme, osolíme, okoreníme a posypeme paprikou. Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Krok 3: Vložíme porcie kurčaťa, pridáme nakrájané paradajky, prelisovaný cesnak, podlejeme vodou a dusíme cca 40 minút. Krok 4: Pridáme lístky estragonu a ešte 5 minút podusíme. Krok 5: Mäso vyberieme a udržiavame v teple. Krok 6: Odoberieme trocha šťavy, zmiešame so smotanou a vlejeme späť. Povaríme asi 5 minút. Krok 7: Mäso a omáčku dáme na taniere a podávame s chlebom.

Zveřejněno 20. 5. 2022

Poznámka autorky tejaja

Čachochbili je gruzínsky recept, ktorý sa najčastejšie pripravuje z kurčaťa, ale robí sa aj z hovädzieho alebo baranieho mäsa.

Recept mám z knihy: 3x99 specialit sovětské kuchyně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čachochbili z kuřecího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JGG9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čachochbili z kuřecího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JGG9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

houba: Díky za správu. A hlavne za fotku, som rada, že chutilo. ;-)

Nadja: Naďka, tie taniere nie sú nové, majú okolo 20 rokov.;-) Len som na nich nefotila. Ale tie s červeným vzorom sa mi už "prejedli", chcelo to zmenu. Tak používam tieto, ale hlavne biele. ;-)
Estragon mám na balkóne, aj s inými bylinkami, veľa ich používam.;-)

Výborné jídlo, zaujalo mě. Jsou i různé varianty, kamarád to jedl ve Tbilisi, bylinky byly jine. Mne se konečně podařilo využít můj estragon zasterilovaný v nálevu. Velká spokojenost. Co nejdřív budu vařit znovu. Skvělý recept, díky!!:-K

:-K tejaja: Terezko, jak vidím, máš nové a moc hezké talíře - dříve jsem poznávala Tvé recepty podle talíře s červeným vzorem (ale ještě u někoho zde se občas objevoval - už nevím u koho).
Receptík dělávám podobně, jen nedávám rajčata a estragon.
;-) Marie Svarcova: Také mi ke smetanové omáčce moc nesedí chleba, ale rohlík nebo houska už ano.

Marie Svarcova: Maruška, neboj sa toho chleba. U nás sa podáva mačanka tiež s chlebom, a je to rovnako na mliečnom základe.

;-)

houba: No, mne k tomu ani ten chlieb nechýbal. ;-):-D

Take se mi libi, take uvarim! Priloha je maso :-)

:-)<3:yes: zajímavý recept, ráda zkouším cizí kuchyní, jen mi k té smetanové omáčce mi moc nejde chléb ale jiný kraj - jiná kuchyně, chce to zkusit - dík za recept :yes::-K

Suroviny:
kuře, cibule, rajče, smetana, estragon, česnek, paprika sušená sladká, olej, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu