Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 155 kJ / 754 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,61 g |
| Tuky | 18,12 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,85 g |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 110,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy dáme salko a vejce. Metličkou prošleháme a spojíme, přidáme mouku, sůl a sodu aktivovanou octem. Vše smícháme a nalijeme na plech (30x40) s pomaštěným pečícím papírem.
Krok 2: Uhladíme a pečeme v předehřáté troubě na 180 st. 8 minut.
Krok 3: Upečenou roládu překlopíme na čistý pečící papír a stočíme. Necháme vychladnout.
Krok 4: Po vychlazení mažeme oblíbeným kréme a stočíme. Necháme vychladit. Pocukrujeme a můžeme podávat.
Zveřejněno 21. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salko roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xmm8
Moje poznámka
Salko roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xmm8
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 6 minutami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 7 minutami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 8 minutami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 38 minutami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 1 hodinou
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 1 hodinou
Medovníkové koule
Dechtochema před 1 hodinou
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 1 hodinou
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 1 hodinou
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Suroviny:
salko,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
soda jedlá,
marmeláda
Komentáře (3)