Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krevety na česneku s provensálským kořením

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 9 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 4 min

9 min (5 min příprava + 4 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 268 kJ /
781 kcal
Bílkoviny101,47 g
Tuky36,45 g
Vláknina3,43 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 1,10 g
Sůl3,00 g
Sacharidy11,42 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krevety dáme do mísy se studenou vodou na pár minut, necháme rozmrazit. Krok 2: Krevety jemně osolíme, opepříme a posypeme provensálským kořením. Na oleji jemně orestujeme prolisované stroužky česneku, přidáme okořeněné krevetky a dále restujeme (asi 2-3 minuty). Nakonec pokapeme citronem a podáváme.

Zveřejněno 23. 5. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krevety na česneku s provensálským kořením

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82882

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krevety na česneku s provensálským kořením

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82882

Suroviny:
krevety mražené, česnek, koření provensálské, olej olivový, sůl, pepř, šťáva citronová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu