Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 616 kJ / 1 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,83 g |
Tuky | 90,11 g |
Vláknina | 17,36 g |
Cholesterol | 302 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 6,90 g |
Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Zapneme troubu na 180° C spodek/vršek. Krok 3: Do výpeku dáme cibuli nasekanou nahrubo, klobásu sloupnutou, nakrájenou na kolečka a restujeme dozlatova. Přidáme očištěné, nakrájené papriky, ještě minutu restujeme a podlijeme rajčaty z konzervy nebo rajčatovou omáčkou. Krok 4: Polovinu zeleninové směsi přendáme do zapékacího pekáčku, položíme opečené oplátky masa a zakryjeme zbylou směsí. Dle potřeby podlijeme trošku vodou. Pekáček přikryjeme víkem nebo alobalem (matnou stranou ven) a pečeme cca 90 minut nebo do změknutí masa. Podáváme s rýží
nebo s různě upraveným bramborem.
Zveřejněno 8. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované vepřové plátky dušené na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Dqy
Moje poznámka
Marinované vepřové plátky dušené na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Dqy
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 22 minutami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 23 minutami
Klasické palačinky
Coolbins před 2 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 2 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 11 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 11 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 12 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
omáčka sojová,
voda,
cukr třtinový,
ocet rýžový,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
olej,
sádlo,
klobása pikantní,
mouka,
cibule,
cuketa,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
rajče,
sůl
Komentáře (6)