Kvašáky II
Kvašáky jsou oblíbenou pochoutkou vrcholícího léta. Mnoho lidí si myslí, že vyrobit dobré kvašáky je umění. Právě naopak, je to velmi snadné! Připravíme je z přerostlejších okurek, voňavého kopru, kousku křenu a solného nálevu.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašáky II
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8WX
Moje poznámka
Kvašáky II
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8WX
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 10 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 1 hodinou
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 4 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 6 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 6 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 7 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 8 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 9 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší recept na kvašáky,
kvasaky,
nejlepší kvašáky,
kvašáky recept,
jak nakládat kvašáky,
kvašáky recepty,
jak se dělají kvašáky,
recept na kvašaky,
kvasáky na zimu,
domácí kvašáky,
výroba kvašáků,
jak dělat kvašáky,
kvašáky plísen,
dobré kvašáky,
recept na dobre kvasaky,
lák na kvašáky,
recepty kvasaky,
návod na kvášáky,
recepty na kvašáky,
kvašené okurky
Suroviny:
okurka čerstvá,
rybíz černý,
listy vinné révy,
kopr,
křen,
voda,
sůl
Komentáře (37)