Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zmrzlina jaro/léto

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Pytrs

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min +mražení

10 min (10 min příprava, +mražení)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie564 kJ /
135 kcal
Bílkoviny3,48 g
Tuky11,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 37 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy4,78 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omyjeme a očistíme ovoce, dáme do nádoby na mixování a rozmixujeme nejprve s mlékem, pak přidáme smetanu a suroviny na dochucení. Krok 2: Dáme do nádoby, ve které budeme mrazit. Krok 3: Mícháme jednou každou hodinu lžící nebo vidličkou.

TIP: Jak na domácí zmrzlinu bez speciálního přístroje. Recepty na oblíbené zmrzliny, které zvládneme připravit v domácích podmínkách.

Zveřejněno 1. 7. 2022

Poznámka autorky Pytrs

Rybíz by měl v tomto receptu převažovat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zmrzlina jaro/léto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6n8J

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zmrzlina jaro/léto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6n8J

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

:-K
Zmrzlina?
No, proč ne, že :-)
Spíše ale je to rcp pro rcp
Moruše bílé? Černé?? Oboje??? Asi je to ganz egal a když je nemáte, tak to stejně nikdo nepozná... ;-)

Miluju zmrzliny, ale chtělo by to lépe vyfotit. Tohle moc lákavě nevypadá, omlouvám se.

Suroviny:
smetana, mléko, moruše, borůvky, jahody, rybíz, sirup javorový, med, med, máta

Přidat fotografie receptu