Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kotlety bez kosti na ananasu a salse

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hazel hazel

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie428 kJ /
102 kcal
Bílkoviny0,08 g
Tuky11,08 g
Vláknina0,83 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,42 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Posypte kotlety směsi pepře a česneku po obou stranách. Ve velké pánvi ohřejte olej a opečte kotlety do zlatova. Vyndejte z pánve a uschovejte v teple. Krok 2: Do stejné pánve po opečeni kotlet přidejte ananas a salsu. Přiveďte k varu a vložte zpět do pánve opečené kotlety. Zmírněte teplotu, přikryjte pánev a duste asi 10-15 minut, dokud nejsou kotlety měkké a jejich vnitřní teplota je kolem 63 °C. Krok 3: Nechte odpočinout asi 5 minut a před podáváním posypte drobně nakrájeným koriandrem (nemusí být).

Zveřejněno 18. 7. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kotlety bez kosti na ananasu a salse

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYwRp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kotlety bez kosti na ananasu a salse

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYwRp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Marie Svarcova: Dekuji za pochvalu. Mam z ni radost

:-)<3:yes: recept i foto se mi moc líbí :yes::-K

Sladkokyselá chuť je super věc :-D

Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti, česnek práškový, olej, ananas, koriandr čerstvý

Přidat fotografie receptu