Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 186 kJ / 1 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,45 g |
Tuky | 126,66 g |
Vláknina | 8,88 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,05 g |
Sacharidy | 54,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédská omáčka studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QXB
Moje poznámka
Švédská omáčka studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QXB
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 32 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
švédská omáčka,
švédská kuchyně,
recepty studené kuchyně,
studené omáčky k masu,
studena svestkova omacka,
studená kuchyně recepty,
studená švestková omáčka k masu,
omáčka k rybám,
studená omáčka,
omáčka na rybu,
studená omáčka k rybě,
svedska kucharka,
studená omáčka na ryby,
recepty studena kuchyne,
svedska omacka recept,
studená omáčka k masu,
studená omáčka na rybu,
studene omacky na ryby,
studaná omáčka,
švestková omáčka k masu
Suroviny:
majonéza,
jablko,
víno bílé,
cukr,
sůl,
omáčka worcesterová,
smetana,
křen,
citron
Komentáře (3)