Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 438 kJ / 3 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 880,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybíz dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byl ponořený. Povaříme 15 minut na nízkou teplotu. Hrnec necháme odstát 12 až 24 hodin.
Krok 2: Druhý den rybíz scedíme, přidáme cukr, přivedeme k varu.
Krok 3: Mezitím si umyjeme sklenice horkou vodou. Po rozpuštění cukru nalijeme džus do sklenic, otřeme hrdla sklenic, pečlivě zavřeme. Na sklenice hodíme hadr namočený ve studené vodě. A necháme vychladnout.
Zveřejněno 9. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Džus z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RKK
Moje poznámka
Džus z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RKK
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 15 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 18 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 16 minutami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 18 minutami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 31 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 7 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 9 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 13 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 14 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 14 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 15 hodinami
Suroviny:
rybíz černý,
cukr krystal,
voda
Komentáře