Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sumeček africký s fenyklovo-hruškovým teplým salátem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 307 kJ /
790 kcal
Bílkoviny72,71 g
Tuky32,53 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 266 mg
Sodík 205 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy41,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maslo roztopíme na panvici.
Pridáme na mesiačiky nakrájanú hrušku a fenykel. Restujeme asi 2 minúty, potom pridáme šťavu a víno a podusíme asi 3 minúty. Hruška nesmie byť úplne mäkká, musí ostať chrumkavá. Krok 2: Filety ryby z oboch strán okoreníme šafránom a osolíme. Na oleji na panvici smažíme z oboch strán. Krok 3: Rybu podávame na tanieri s teplým fenyklovo-hruškovým šalátom posypaným vňaťou.

TIP: Ryby v naší kuchyni - recepty z kapra, pstruha nebo lososa? Stačí si vybrat

Zveřejněno 11. 9. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sumeček africký s fenyklovo-hruškovým teplým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/738kG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sumeček africký s fenyklovo-hruškovým teplým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/738kG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sumeček africký, hruška, fenykl, máslo, cukr, víno bílé suché, šťáva citronová, olej, šafrán, sůl, fenyklová nať

Přidat fotografie receptu