Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 33 180 kJ / 7 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,78 g |
Tuky | 414,81 g |
Vláknina | 66,25 g |
Cholesterol | 2,36 g |
Sodík | 849 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 854,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový koláč s marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K98
Moje poznámka
Jablkový koláč s marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K98
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 12 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový (ořechový) závin od Lidušky
tiborbarsony před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Eranis před 1 hodinou
Celerovo - sýrové placičky
Kucharice před 1 hodinou
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 7 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 10 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 12 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 12 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 13 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 13 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 13 hodinami
Tématické fráze:
koláč jako květina recept,
jablkova perinka,
jablečný koláč s marcipánem,
koláč jako květina,
strouhaný jablkovy koláč,
marcipánový koláč,
recepty na koláče,
recept koláč jako květina,
jablkové recepty,
recept na koláče,
recepty-koláče a buchty z jablek,
koláč květina recept,
jablkový strouhaný koláč,
buchta na ruby,
jablkovy,
jablkovy recept,
koláč na ruby jablkový,
recepty-jablkový koláč,
šlehačkové koláče,
nutela prodej
Suroviny:
jablko,
cukr,
máslo,
vejce,
sůl,
šťáva citronová,
šlehačka,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
marcipán,
mandle,
pudink mandlový,
cukr,
likér mandlový
Komentáře (2)