Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové karé s tymiánem

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 052 kJ /
968 kcal
Bílkoviny118,10 g
Tuky47,87 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 2,01 g
Sůl4,70 g
Sacharidy15,06 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové karé nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran a osmahneme na oleji s kouskem másla a větvičkou tymiánu. Krok 2: Hotové maso vyjmeme, dáme do mísy a přikryjeme pokličkou.
Do výpeku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Orestujeme, přidáme trochu sójové omáčky, zaprášíme moukou a podlijeme vodou. Krok 3: Promícháme, provaříme a přecedíme. Vrátíme maso a prohřejeme.
Podáváme s bramborovým salátem.

TIP: Lehký bramborový salát

Zveřejněno 2. 10. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové karé s tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6YJz

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové karé s tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6YJz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Marie Svarcova: Moc děkuji :-K

:-)<3:yes: moc se mi líbí recept i foto :yes::-K

mika59: děkuji :-K

To se mi líbí :yes::yes::yes:

Suroviny:
pečeně vepřová, sůl, pepř, olej, máslo, tymián, cibule, česnek, omáčka sojová, mouka hladká

Přidat fotografie receptu