Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Biskupský chlebíček s čokoládovou polevou

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

PetraKaminska PetraKaminska

Náročný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Suroviny pro 8 porcí

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 145 kJ /
3 142 kcal
Bílkoviny58,81 g
Tuky153,84 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 412 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy373,26 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žloutky s cukrem utřeme do pěny, přidáme změklé máslo a vyšleháme. Krok 2: Přisypeme kousky čokolády, kandovaného ovoce i ořechy, promícháme a postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva. Krok 3: Z bílků ušleháme tuhý sníh, který do těsta opatrně vmícháme, nalijeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy a pečeme přibližně 45 minut v troubě vyhřáté na 160 °C. Krok 4: Jakmile chlebíček vychladne, potřeme ho roztopenou hořkou čokoládou a necháme v lednici zatuhnout.

TIP: Nejlepší biskupské chlebíčky - oblíbené recepty

Zveřejněno 2. 10. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Biskupský chlebíček s čokoládovou polevou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6O04

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Biskupský chlebíček s čokoládovou polevou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6O04

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka hladká, cukr moučkový, máslo, vejce, kypřící prášek bio, čokoláda hořká, kůra pomerančová kandovaná, ořechy vlašské, čokoláda hořká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu