Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 081 kJ / 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,00 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 935 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 189,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z mouky, podmáslí, soli a sody vypracujeme hladké těsto. Je to rychlé a jednoduché. Necháme krátce odpočinout a mezitím připravíme suroviny na oblohu.
Krok 2: Těsto vypracujeme do koule a rukama na pečicím papíře vytvarujeme do kruhu. Ke konci použijeme váleček a vyhladíme.
Krok 3: Těsto potřeme sugem a poklademe zvolenými surovinami. Nakonec posypeme strouhaným sýrem. Pečeme na 200 °C dozlatova.
Zveřejněno 14. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlopizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNmVy
Moje poznámka
Rychlopizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNmVy
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté a zelí ze zelené cukety
Přidáno před 1 hodinou
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 1 hodinou
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 21 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 58 minutami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 3 hodinami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 4 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 4 hodinami
Mazanec
Creativewoman před 5 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
podmáslí,
soda jedlá,
sůl,
sugo,
šunka,
sýr,
rajče,
paprika,
sýr mozzarella,
olivy,
koření oregáno
Komentáře (3)