Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Václavky plněné sýrem

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie442 kJ /
106 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Podpňovky (václavky) veľmi opatrne očistíme, aby trs ostal pokope a nerozpadol sa. Krok 2: Medzi hubky vložíme hranolčeky syra a obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke.
Stále pracujeme opatrne, trs musí ostať spojený. Krok 3: Vyprážame na oleji z dvoch strán. Krok 4: Podávame so zeleninou a zemiakmi pripravenými podľa svojej chuti.

TIP: Václavky na talíři

Zveřejněno 15. 10. 2022

Poznámka autorky tejaja

Na záhrade som mala mladučké podpňovky a bolo mi ich ľúto rozoberať, tak som si vymyslela takúto prípravu. Treba opatrnosť, ale výsledok sa mi páčil.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Václavky plněné sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6YVz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Václavky plněné sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6YVz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Marie Svarcova: Jana Pá: Ďakujem veľmi pekne dievčatá.;-)

:-)<3:yes::yes: Václavky jsou asi jediné houby které já najdu :-Q , dobrý nápad, chutnalo by mi

Opravdu to bude "piplačka" vypadá to moc dobře, ale u nás zatím kluci václavky nenosí, prý ještě zítra pojedou, ale nápad stojí za zkoušku <3

Suroviny:
houby václavky, sýr tvrdý, olej, mouka hladká, vejce, strouhanka

Přidat fotografie receptu