Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špíz z mletého masa

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 543 kJ /
847 kcal
Bílkoviny55,45 g
Tuky47,48 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy42,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso dobre premiešame s majoránkou, sekanou petržlenovou vňaťou, korením a soľou. Krok 2: Z masy tvarujeme guľôčky s priemerom asi 3 cm a mierne ich sploštíme. Krok 3: Dyňu a papriku nakrájame na kocky cca 2x2 cm. Krok 4: Na ihly striedavo napichujeme mäsové guľky, kúsky papriky a dyne. Krok 5: Na oleji smažíme z oboch strán. Krok 6: Podávame so zeleninou a zemiakmi pripravenými podľa svojej chuti.

TIP: Tipy na pokrmy z mletého masa

Zveřejněno 24. 11. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špíz z mletého masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6Dwy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špíz z mletého masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6Dwy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso mleté, majoránka, nať petrželová, pepř, sůl, paprika čerstvá červená, dýně, olej

Přidat fotografie receptu