Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 826 kJ / 10 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 887,50 g |
Tuky | 822,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Mezitím vyvaříme sklenice a nakrájíme kůži na čtverce asi tak 5x5 cm. Krok 2: Do každé sklenice dáme na dno čtverec kůže, naplníme masem, opět dáme čtverec kůže, lžíci převařené vody, lžičku sádla a zavíčkujeme. Sklenice by měly být naplněné tak 1 cm pod okraj. Krok 3: Vaříme první den na 95 °C 2 hodiny a druhý den ještě 1 hodinu.
Zveřejněno 29. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw5y
Moje poznámka
Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw5y
Nejnovější recepty
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 1 hodinou
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 20 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 19 minutami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 3 hodinami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 4 hodinami
Mazanec
Creativewoman před 4 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček bez kosti,
rychlosůl,
kůže z bůčku,
voda,
sádlo vepřové
Komentáře (6)