Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švej-žu-žu

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janatka janatka

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 552 kJ /
1 566 kcal
Bílkoviny121,55 g
Tuky91,00 g
Vláknina14,96 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 3,77 g
Sůl9,12 g
Sacharidy60,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme marinádu do které dáme nakrájené maso na menší kostky a cibuli na měsíčky. Uložíme do lednice nejméně na dvě hodiny. Krok 2: Pánev rozehřejeme na větší teplotu, vsypeme slaninu a poté maso, které zprudka zatáhneme. Po 10 minutách přidáme mrkev nakrájenou na menší kolečka. Dusíme. Krok 3: Nakonec přidáme hlávkové zelí. Necháme ještě asi 5 minut dodusit. Podáváme s rýží nebo tarhoňou.

Zveřejněno 2. 12. 2022

Poznámka autorky janatka

Recept mám od manželova strýce. Máme rádi pikantní, tak dávám i pálivou papriku a feferonku. Sypala jsem sušenou cibulkou a medvědím česnekem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švej-žu-žu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp9Lr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švej-žu-žu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp9Lr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
vejce, olej, solamyl, koření kari, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, cukr, pepř, cibule, špek uzený, krkovice vepřová, mrkev, zelí hlávkové

Přidat fotografie receptu