Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pesto z petrželové natě

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

ElliBies ElliBies

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 586 kJ /
618 kcal
Bílkoviny9,18 g
Tuky55,51 g
Vláknina9,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,44 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Petrželovou nať dejte do sekáčku a nasekejte (pokud sekáček nemáte nakrájejte na jemno). Krok 2: Přidejte česnek a ořechy Krok 3: Nakonec vmíchejte olej a je hotovo. Krok 4: Dejte do sklenic, v lednici vydrží asi 2 týdny

TIP: Jak připravit pesto z medvědího česneku

Zveřejněno 4. 12. 2022

Poznámka autorky ElliBies

Vhodné na těstoviny, bagetu i třeba k masu:)

Můžeme použít i mrkvovou nať, ale z petrželové je to lepší.

Množství je na 2,5 skleniček.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pesto z petrželové natě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2k4ZM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pesto z petrželové natě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2k4ZM

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
nať petrželová, česnek, olej olivový, ořechy lískové, semínka dýňová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu