Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelný salát

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aja.g

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 838 kJ /
917 kcal
Bílkoviny11,50 g
Tuky85,00 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,00 g
Sacharidy20,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hlávkové zelí nakrouháme a spaříme horkou vodou. Necháme pořádně okapat. Krok 2: Na troše oleje osmažíme na kostičky nakrájenou anglickou a přidáme ji i s omastkem k zelí. Krok 3: Ochutíme kořením a octem podle chuti. Dobře promícháme a necháme vychladit.

Zveřejněno 12. 8. 2009

Poznámka autorky aja.g

Tento salát máme moc rádi jako přílohu k pečenému masu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelný salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Lyr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelný salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Lyr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zelný salát k masu, zelný salát recept, zelný salát, salát k pečenému masu, zelný salát s kmínem, zelný salát příloha, zelnysalat, zelný salt, naložený zelný salát, recept zelný salát, recept na zelný salát, zelni salat, zelnný salat, zelný salát naložený, sladký zelný salát, zelní salat s koprem, recepty zelný salát, zelný salát jako příloha, zelný salát s anglickou, slovensky zelny salát

Suroviny:
zelí bílé hlávkové, slanina anglická, sůl, pepř, kmín drcený, ocet, olej

Přidat fotografie receptu