Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Aljašská treska s mandlemi a kokosem

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 172 kJ /
1 236 kcal
Bílkoviny41,06 g
Tuky102,72 g
Vláknina17,85 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy27,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety tresky částečně rozmrazíme, osušíme, osolíme, okořeníme oreganem a lehce pepřem. Krok 2: Smícháme si strouhanku, mandle a kokos. Krok 3: Rozšleháme a osolíme vejce a filety obalujeme v mouce, vejcích a zamíchané strouhance s kokosem a mandlemi. Krok 4: Obalíme ještě jednou ve vajíčku a namíchané strouhance, hned dáváme smažit do rozpáleného oleje, smažíme pomaleji, aby mandle byly křupavé.

Zveřejněno 12. 8. 2009

Poznámka autorky Bibinka

Recept jsem si kdysi upravila z nějakého letáku, (bylo to s jinou rybou) asi Kaufland, nejsem si jistá, ale nevadí, hlavně, že je to výborné.

Dávala jsem k tomu bramborovou kaši se smaženou cibulkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aljašská treska s mandlemi a kokosem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9QAZ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aljašská treska s mandlemi a kokosem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9QAZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (10)

Tomíku, jen to řekni na plná ústa-je to mrcha podšitá, ale vyzrajeme snad na ní-záleží na admini:-D

Koukám, že Tůmová se zásobila zkopírovanými recepty ... to je ale mr...:-((

Tak dnes jsem vyzkoušela tento recept.Jen jsem zaměnila rybu.Místo a.tresky jsem dělala pangasiuse a to proto, že mám malé děti a ryba bez kostí je pro nás lepší.Nic méně musím tenhle recept opravdu doporučit.:yes:

Holky, tak já to teda prubnu! Ryby máme moc rádi a snad mi ten kokos projde...;-) Ale možná, že ho nepřiznám.:-O A budu jako moje mamča, která nechává 30 let mého otčíma žít v iluzi, že do svíčkové, koprovky, kulajdy a podobných smetanových pokrmů dává místo smetany mléko.:-8 On by totiž po smetaně měl střevní potíže...:-!:-O:-))

Dzungilo, jak říká velmi správně Výbušná, vůbec by to tvoji nepoznali, ta chuť se tam rozmělní a dá to naopak dobrej šmak, krom toho je to krásně křupavý a kokos se tam těžko identifikuje. Vyzkoušej a uvidíš:-D;-)

dzungila, nedavno som robila http://www.toprecepty.cz/recept/1035-javansky-kral... a ten kokos tam absolutne nebol na pritaz a dokonca mozem povedat, ze nemal ani svoju typicku chut...

Bibi, moc krásné!;-) Akorát mě by to s mandlema a kokosem doma asi nikdo nejedl...:-( Bodík pro tebe!:yes:

Teda, Bibi, to se ti zas něco povedlo!;-):yes:

Moc zajímavý recept a věřím, že i chuťově je jídlo výborné. Bodík:yes:

Tématické fráze:
treska, aljašská treska, treska recepty, aljašská treska recept, treska recept, příprava pangasiuse, recept na tresku, recepty z ryb, aljašská treska recepty, příprava mražené aljašské tresky, příprava mražených ryb, priprava tresky, mražená treska, ryba bez kostí, recepty z mražených ryb, priprava mrazene ryby, příprava mražené tresky, recept na pangasiuse, aljašská treska mražená, filety z aljašské tresky

Suroviny:
treska aljašská, lupínky mandlové, moučka kokosová, pepř, koření oregáno, strouhanka, mouka hladká, vejce, olej, sůl

Přidat fotografie receptu