Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané rybí filé

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 844 kJ /
680 kcal
Bílkoviny102,46 g
Tuky21,93 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 547 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,85 g
Sacharidy15,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porcie filé osolíme, okoreníme, pokvapkáme šťavou. Krok 2: Na troche oleja opražíme narezanú cibuľu, pridáme na plátky narezané šampiňóny, opražíme, pridáme lyžicu vody rozmiešanú s pretlakom a podusíme 5 minút. Krok 3: Necháme prechladnúť a vmiešame vajíčka. Krok 4: Filé rýchlo z oboch strán opečieme na oleji a uložíme do pekáčika. Krok 5: Výpek prilejeme k filé. Krok 6: Na každú porciu filé navrstvíme hubovú zmes, posypeme syrom a v rúre zapekáme zakryté asi 15 minút. Potom odkryjeme a ešte dopečieme asi 10 minút.

Zveřejněno 14. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékané rybí filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wmxM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékané rybí filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wmxM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zapečené rybí filé, rybí filé zapečené, zapečené rybí filé recepty, zapečene filé, filé, zápékané ryby, zapekane filety, zapékaný pangasius, žralok recepty, zapecene rybi file recept, rybí filé, rybí filé recepty, zapečený file, zapečený žralok, rybí filé recept, zapečné rybí filé, filé ve vajíčku, filé ze žraloka, žralok modrý recept, recepty z rybího filé

Suroviny:
filet rybí, žampióny, cibule, vejce, sýr nastrouhaný, protlak rajčatový, pepř mletý, sůl, šťáva citronová, pažitka, olej

Přidat fotografie receptu