Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius v bramboráku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Joyss

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve si připravíme bramborákové těsto: Nastrouháme syrové brambory, přidáme majoránku, česnek, vejce, mouku. Osolíme, opepříme. Krok 2: Připravené filety v těstě obalíme. Těsto musíme na rybu "přimáčknout". Krok 3: A smažíme zvolna tak aby se nám prosmažil i pangasius. Podáváme s bramborovou kaší, krokety, hranolky nebo bramboráčky nebo jen se zeleninovým salátem

Zveřejněno 15. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius v bramboráku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ronq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius v bramboráku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ronq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ryba v bramboráku, pangasius s bramborovou kaší, bramborákové krokety, bramboráky s rybou, bramborák s rybím masem, filety v bramboraku, bramborak bramborova kase, ryba s bramborovou kaší, bramboráky ryba, pangas recepty, rybí bramborák, filet v bramboraku, bramboráky a ryba, bramborak po svedsku, bramboráky rybí, ryba bramborak, pangasius v troubě, syrový pangasius, bramboráky z ryby, bramborákové krokety "bramborákové krokety" -bramborové

Suroviny:
pangasius, brambory, majoránka, vejce, mouka, česnek, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu