Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 340 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,88 g |
Tuky | 60,54 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s dušenou rýží nebo s houskovými knedlíky.
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/320M
Moje poznámka
Hovězí plátky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/320M
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 10 minutami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 16 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 20 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 22 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 12 minutami
Jablečná bábovka
Dagemar před 1 hodinou
Salát z červené řepy
Radka61 před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 11 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 11 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 12 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 12 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na vině,
hovezi na vine omacka,
hovězí plátek na víně,
hovězí maso na víně,
hovězí kýta na víně,
omáčka na víně,
hovězí krk podle pohlreicha,
hovězí krk podle pohlreicha,
hovězí rostena na víně,
hovězí plátky,
vepřové plátky na červeném víně,
maso na červeném víně,
hovězí maso na červeném víně se zeleninou,
hovězí ragú s kořenovou zeleninou na cerveném víně,
hovězí líčka na víně prostřeno,
hovezi nudlicky na vine,
hovězí ragů na víně,
na červeném víně,
hovezi pecene na vine,
omáčky na víně
Suroviny:
kýta hovězí,
sůl,
pepř,
zázvor,
cibule,
mouka hladká,
sádlo,
víno červené,
okurky sterilované
Komentáře (5)