Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moravští "rošťáci"

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hannah

Snadný

Doba přípravy 24 hodin-přibližně

24 hodin-přibližně

Suroviny

Porce: 4-6 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 242 kJ /
536 kcal
Bílkoviny21,56 g
Tuky24,86 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 4,02 g
Sůl10,82 g
Sacharidy54,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny rozmixujeme. Do mísy větší pokládáme naklepané kotlety a postupně je zaléváme rozmixovanou směsí, tak ,aby plátky byly pokryty. Krok 2: Poté uložíme na 24 hodin do lednice a smažíme je i se směsí.

Zveřejněno 17. 8. 2009

Poznámka autorky hannah

Přílohy-brambory, hranolky. Obloha: tatarka, cibule, okurky ,rajče,hořčice, hrášek. Vhodné na silvestrovskou večeři.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moravští "rošťáci"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZl5

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moravští "rošťáci"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZl5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

zítra zkusíme na obed:-)

Dělám velice často.:-p:yes: Díky marinování je maso neobyčejně křehké a chutné.

:yes:Výborné na oslavy.Doporučuji.

Tématické fráze:
rošťáci recept, roštáci, marinované vepřové maso rošťáci, rošťáci z vepřového masa, recept rostaci, pikantní rošťáci, nejlepší roštaci z kotlety, recepty rošťáci, vepřový rošťák, silvestrovská večeře recepty, vepřoví rošťáci, kotlety roštáci, roštak, moravští roštáci, veprovy rostaci, vepřové roštáci, vepřové roštaky, recepty rošťák, maso na roštáky, recept na silvestrovskou veceri

Suroviny:
kotleta vepřová, omáčka worcesterová, hořčice plnotučná, solamyl, vejce, pepř, sůl, česnek

Přidat fotografie receptu