Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený Pangasius s čerstvou salsou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Romaninho

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 velké porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 366 kJ /
2 477 kcal
Bílkoviny107,13 g
Tuky185,90 g
Vláknina44,09 g
Cholesterol 696 mg
Sodík 4,01 g
Sůl9,50 g
Sacharidy79,59 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu rozmrazíme a vymačkáme vodu. Na plech dáme pečící papír. Krok 2: Rybu osolíme, opepříme, posypeme kmínem, mletou paprikou, sušeným česnekem, gril. kořením z obou stran. Krok 3: Položíme na plech a na každý plátek dáme 2 plátky másla. Kolem ryb rozložíme na půlkolečka nakrájenou cuketu, posolíme a na každou zvlášť kousek másla. Cibuli rozkrojíme na půl a potom na měsíčky, 3 str. česneku na proužky a posypeme jimi ryby. Vše zakapeme citrónem dle chuti, podle mě čím víc tím líp. Můžeme zakapat olivovým olejem, já to udělal. Krok 4: Takto připravený plech dáme do rozehřáté trouby na 200 stupňů a pečeme 15-20 min. aby se nezpálila cibulka. Krok 5: Salsa:
Rajčata a papriky nakrájíme na kostičky, špetku cibulky na drobno a jarní cibulku na kolečka, přidáme na drobno nakrájený stroužek česneku, lžíci oregana, posolíme, poppříme a zakapeme oliv. olejem, dobře promíchat. A je to, jsme ready :-)

Zveřejněno 18. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený Pangasius s čerstvou salsou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQ0K

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečený Pangasius s čerstvou salsou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQ0K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Tak tento recept je opravdu vynikajici!!! Táta to pochválil slovy \"Je to dobrý\", což je od něj ta největší pocta!! :-)

:-p:yes::-))

Ani nehovor,my už tiež nevieme čo s ňou a dávam ju asi do všetkého :-D Ale keď sa upečie s tou rybou podla tohto receptu,tak je tiež výborná.;-)

romaninho 24. 8. 2009 04:59
:-) To jsem rád, mojí přítelkyni více chutnala vepřová čína s cuketou. Jsem teď dělal všechno s cuketou měli jsme ji tady hromadu :-))

Vyskúšané,musím potvrdiť,že to bolo naozaj výborné:yes::yes:

No tak to môže byť naozaj dobré :yes: Zeleniny je teraz dosť,takže čo najskôr vyskúšam.Veľmi zaujímavý recept ;-)

Zdravím ALL, tak tohle e mi fakt povedlo nechci se chválit, ale je fakt že nic lepšího jsem nejedl. :-p

Tématické fráze:
pangasius na grilu, peceny pangasius, salsa recept, peceny pangas, pangasius na kmíně, pangasius doba peceni, pangasius pečený, pečení pangase, pečeme rybu, pangasius na gril, recept na pečenou rybu, salsa vaření, recept na pečeného pangase, pangasius gril, pečeme pangase, pangas na kmíně, pečená ryba na kmíně, čína z pangase, jak rozmrazit rybu, priprava pangase

Suroviny:
pangasius, cuketa, cibule, česnek, rajče, paprika čerstvá bílá, cibule, citron, olej olivový, máslo, koření oregáno, kmín celý, česnek sušený, paprika sušená sladká, koření grilovací, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu