Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Coleslaw salát s topinkami

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 149 kJ /
1 470 kcal
Bílkoviny16,51 g
Tuky123,07 g
Vláknina27,51 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 4,82 g
Sůl11,73 g
Sacharidy61,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zelí zbavíme vnějších zvadlých a vyřízneme košťál. Očištěné zelí pak velkým nožem nakrájíme na co nejtenčí nudličky. Ve velké míse promícháme zelí se solí, necháme půl hodiny odstát a počkáme, až zelí pustí vodu, pak přes cedník vymačkáme. Krok 2: Mrkev a celer očistíme a nastrouháme nahrubo, přidáme do mísy se zelím. Krok 3: Připravíme si zálivku, kde smícháme všechny ingredience, zálivku nalijeme k zelné směsi a důkladně promícháme. Salát můžeme případně dochutit pepřem dle vlastní chuti a necháme alespoň hodinu v lednici uležet, bývá lepší třeba i přes noc. Podávala jsem s topinkami, ale je vynikající i samotný.

TIP: Jak snadno upéct topinky. Jde to i bez tuku

Zveřejněno 20. 1. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Coleslaw salát s topinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YE680

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Coleslaw salát s topinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YE680

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
zelí bílé, mrkev, celer, cibule červená, sůl, majonéza, ocet jablečný, cukr moučkový, hořčice dijonská

Přidat fotografie receptu