Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filé s omáčkou z mascarpone

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 458 kJ /
1 544 kcal
Bílkoviny21,40 g
Tuky151,91 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 203 mg
Sodík 257 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy20,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mascarpone dobre prešľaháme so smotanou dohladka.
Primiešame nastrúhané orechy, nasekanú vňať, osolíme a dochutíme octom.
Dáme do chladničky odpočívať. Krok 2: Porcie filé osolíme, okoreníme a posypeme kurkumou. Krok 3: Na oleji vyprážame z oboch strán dozlata. Krok 4: Filé podávame s omáčkou a opekanými zemiakmi.

TIP: Ryby v naší kuchyni

Zveřejněno 24. 1. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé s omáčkou z mascarpone

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxj13

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé s omáčkou z mascarpone

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxj13

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
filet rybí, kurkuma, sůl, pepř bílý, olej, mascarpone, smetana kysaná, ořechy, nať petrželová, ocet

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu