Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 787 kJ / 2 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,40 g |
Tuky | 164,27 g |
Vláknina | 25,67 g |
Cholesterol | 649 mg |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,70 g |
Sacharidy | 64,53 g |
Postup přípravy
Pečeme na cca 230 st. 1 hodinu.
10 minut před dopečením posypeme strouhaným sýrem a necháme odkryté zapéct. Krok 6: Jako příloha může být rýže, v pekáči je docela dost zeleninového sosíku.
Zveřejněno 24. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta pod čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkRvB
Moje poznámka
Kotleta pod čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkRvB
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 32 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Suroviny:
kotleta,
tatarská omáčka,
hořčice,
kečup sladký,
cibule,
česnek,
rajče sterilované,
slanina anglická,
žampióny,
kapary,
sýr,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř
Komentáře