Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Staročeské dršťky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 334 kJ /
1 514 kcal
Bílkoviny100,64 g
Tuky104,50 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 1,84 g
Sůl4,55 g
Sacharidy24,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme cibuli a sádlo a orestujeme dozlatova. Krok 2: Přidáme nakrájené dršťky na kostičky, nakrájená spařená a oloupaná rajčata, nakrájenou klobásu, mrkev a mletou papriku, osolíme a opepříme. Zalijeme vývarem a vínem. Dusíme pod pokličkou. Krok 3: Vydusíme do husta a přendáme do zapékacích misek a zapečene asi 15 minut. Krok 4: Podáváme s chlebem.

TIP: Jak připravit dršťky

Zveřejněno 25. 1. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Staročeské dršťky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PN1xz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Staročeské dršťky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PN1xz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Marie Svarcova: :-K:-K:-K

:-)<3:yes::yes: škoda, že nemohu přijít na tu dobrotu :-K

kimlo: děkuji:-K

Fantastické! <3

Suroviny:
sádlo, cibule, slanina anglická, dršťky, sůl, pepř, koření paprika maďarská, karotka, rajče, klobása pikantní, vývar masový, víno bílé

Přidat fotografie receptu