Mrkvové sušenky s ovesnými vločkami
Postup přípravy
Dobre promichame. Krok 2: Do vetsi misky dame hnedy cukr a olej a uslehame. Krok 3: Pridame vejce a vanilku a pokracujeme v slehani. Krok 4: Pridame nastrouhanou mrkev a promichame, pridame cokoladove lupinky a mouku smichanou se sodou, praskem do peciva, soli, skorici a ovesnymi vlockami a zamichame, jen tak, aby se testo dobre spojilo. Krok 5: Na plech vylozeny pecicim papirem delame ne uplne plnou polevkovou lzici hromadky z testa. Krok 6: Peceme ve vyhrate troube na 175 °C priblizne 13-15 minut. Podle toho jaka je vase trouba. Krok 7: Susenky na vzhled zustanou jako hromadka.
Zveřejněno 30. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvové sušenky s ovesnými vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR53Y
Moje poznámka
Mrkvové sušenky s ovesnými vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR53Y
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 7 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 8 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 2 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 4 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 4 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 6 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 6 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 6 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 6 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
soda jedlá,
prášek do pečiva,
sůl,
skořice mletá,
vločky ovesné,
cukr hnědý,
olej,
vejce,
extrakt vanilkový,
mrkev,
lupínky čokoládové
Komentáře (3)