Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená krkovička s cuketou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie584 kJ /
140 kcal
Bílkoviny4,25 g
Tuky0,68 g
Vláknina11,21 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krkovičku po stranách jemně nařízneme, z obou stran osolíme, opepříme a okmínujeme. Krok 2: Cuketu a rajčata omyjeme a nakrájíme na kostky, česnek a cibuli nakrájíme nadrobno. Krok 3: Plátky slaniny dáme na dno remosky, na ně dáme cibuli a česnek, pak maso a zeleninu a podlijeme vývarem podle svého uvážení. Krok 4: Remosku přikryjeme víkem, zapneme a necháme péct. Občasně můžeme podlévat výpekem a otočit plátky, aby se pořádně upekly. Krok 5: Podávala jsem s divokou černou rýží.

TIP: Jak používat remosku

Zveřejněno 15. 2. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená krkovička s cuketou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9gKj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená krkovička s cuketou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9gKj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krkovička bez kosti, cuketa, rajče, cibule, česnek, slanina anglická, vývar zeleninový, sůl, pepř, kmín drcený

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu