Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso se zelím a indickým kari

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Petra Dvor. Petra Dvor.

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 35 min

40 min (5 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 959 kJ /
1 424 kcal
Bílkoviny177,29 g
Tuky64,85 g
Vláknina11,55 g
Cholesterol 484 mg
Sodík 901 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy27,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kousky. Krok 2: Orestujeme ho na sádle, přidáme koření, osolíme, opepříme, podlijeme vodou. Přidáme pórek a zelí pokrájené na drobno a dusíme do změknutí. Krok 3: Jakmile je maso měkké, přidáme lněné seminko a smetanu a necháme projít varem.

Zveřejněno 28. 2. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso se zelím a indickým kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR5yv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso se zelím a indickým kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR5yv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sádlo, prsa kuřecí, zelí bílé, pórek, koření kari, tráva citronová, šalvěj, zázvor sušený, omáčka chilli, sůl, pepř, smetana, semínka lněná

Přidat fotografie receptu