Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý rybízový koláč v remosce

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 241 kJ /
4 121 kcal
Bílkoviny67,18 g
Tuky141,31 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 329 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy637,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mouku, cukr, mléko, olej, prášek do pečiva a vajíčko dáme do misky a vše zamícháme dohromady. Krok 2: Formu remosky vymažeme a vysypeme hrubou moukou. Do formy vlijeme těsto navrch poklademe rybíz, hojně pocukrujeme, popřípadě posypeme drobenkou a dáme péci.

Zveřejněno 19. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý rybízový koláč v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KE8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý rybízový koláč v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KE8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Marta: Super recept <3:-* ukládám a dalvám bodík! Moc děkuji.

Výborný recept, přidávám tipy pro toho kdo musí vařit a péct bez mléčných výrobků mleko lze nahradit ovesnym napojem(nenechává pachut jako jine rostlinne napoje)a místo masla jeho rostlinnou náhražku Alsan.:yes:<3

Koláček je rychlý a dobrý.:yes:

upekla jsem tento koláč:-). Opravdu je rychlý a skvělý. Bodík a fotka:yes:

Marta:Jak dlouho nechat v removsce dostala jsem ji darem nemám zkušenost díky

Skvělý koláček :-). Přidávám foto:-) Dělala jsem ho ale na klasické kulaté formě na koláč.

Jsem začátečník,chtěla bych se zeptat,zda to jde normálně,když nemám remosku,šoupnout do trouby?:-O

Upekl jsem PŘESNĚ podle receptu a dopadlo to - výborně!Jenom to bylo málo sladké,tak jsem ještě pocukroval a NEMÁ TO CHYBU!
Jenom jsem nevysypával moukou,ale kokosem!
Přidal jsem fotky.

Marti:Jediná rada:Remosku zahodit a koupit novou!

Prosím o radu. VŽDY, když peču v remosce buchtu, vyběhne pod sklem boule. Můžu zakrývat alobalem, jak chci.
Děkuji.;-(

No, je dobře, že jsi tady dala zmínku o postupu. Já taky jednou dělala nějaký rýžový nákyp od Topreceptů, přidala fotku s tím, že jsem si to trochu upravila, ale nenapsala jsem to tam a pak jsem tady dostala od nějakého chudáka, co celý oběd vyhodil dostala takový sprostý komentář, co se tady ani nedá napsat. Zachránila mne pipre, která mne na to upozornila. Celý den jsem měla záchvaty smíchu, chudák bez oběda:-)):-D:-)):-D

tak 2 celé hrnky mouky by byly do remosky moc, dala jsem 1 1/2 hrnku a i tak je koláč docela vysoký, prášku do pečiva určitě jen polovinu ;-)

Tématické fráze:
remoska recepty, rybízový koláč se sněhem hrnkový, koláč z remosky, rychlý koláč s rybízem, rychlý koláč, rybízový koláč do kulaté formy, koláč do remosky, vaření v remosce, recepty z remosky, koláče z remosky, recepty na vaření v remosce, moucniky z remosky, recepty do remosky, koláč remoska, recepty remoska, remoska koláč, rybízový moučník, kolače do remosky, pečení sladkých moučníků v remosce, recepty na sladké pečení v remosce

Suroviny:
rybíz, mouka polohrubá, cukr, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva

Přidat fotografie receptu