Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýže z remosky

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 30 min

35 min (5 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 279 kJ /
1 023 kcal
Bílkoviny20,90 g
Tuky13,62 g
Vláknina4,75 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,08 g
Sacharidy201,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rýži propláchneme a dáme do mísy remosky. Krok 2: Přidáme lžičku soli a promícháme. Zalijeme vývarem a přidáme máslo. Krok 3: Mísu přiklopíme víkem, zapneme a pečeme dokud se tekutina nevsákne. Trvá to cca 30 minut.

Příprava běžné přílohové rýže

Zveřejněno 18. 3. 2023

Poznámka autorky RubyRom

Do rýže můžeme přidat trochu kari a bylinky, záleží na naší chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýže z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5Zn5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýže z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5Zn5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Eja57: jo jo, máš pravdu, díky.

RubyRom: tipla bych dlouhozrnnou parboiled s indiánskou, Lagris:-K

Eja57: No abych se přiznala nevím jak se jmenuje. Já si vše vždy nasypu do dózy a obal vyhodím. Akorát si na malý štítek napíšu dobu trvanlivosti. Kupují různé druhy. Omlouvám se.:-K

Romi, jaká je to rýže?:-K

Suroviny:
rýže, vývar masový, máslo, sůl

Přidat fotografie receptu