Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Můj játrový guláš

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Jaromira18 Jaromira18

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 098 kJ /
979 kcal
Bílkoviny103,14 g
Tuky36,73 g
Vláknina13,40 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 624 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy56,29 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle do žluta. Krok 2: Pak přidáme játra nakrájená na kostky, zbavená blan, zasypeme je paprikou, kmínem, mletým pepřem a necháme zpěnit. Krok 3: Podlijeme je vodou a vaříme asi 35 minut do měkka. Krok 4: Přidáme masox, rozdrcený česnek a worcester. Krok 5: V hrnku rozkvedláme mouku, guláš zahustíme a osolíme. Guláš chvíli promícháváme, povaříme ho ještě 10 minut. Krok 6: Podáváme s knedlíkem nebo s brambory.

Zveřejněno 30. 3. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Můj játrový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G65ZL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Můj játrový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G65ZL

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Moc děkuji.:-K:-K

:-)<3:yes::yes: Moc pěkný recept a krásné foto :-K

Suroviny:
játra vepřová, cibule, sádlo, česnek, pepř mletý, kmín mletý, paprika sušená sladká, omáčka worcesterová, masox, mouka hladká

Přidat fotografie receptu