Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní vepřové řízečky

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby marinování masa

55 min (35 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 697 kJ /
1 123 kcal
Bílkoviny129,31 g
Tuky37,14 g
Vláknina4,33 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 2,66 g
Sůl7,07 g
Sacharidy66,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky dáme vejce, Solamyl, mouku, hořčici, worcester, sójovou omáčku a koření. Všechno promícháme. Krok 2: Maso nakrájíme na menší kousky, naklepeme a dáme do marinády. V uzavřené dóze uložíme na noc do lednice. Krok 3: Marinované maso nabíráme lžicí a v pánvi smažíme po obou stranách v rozehřátém oleji. Na papírovém ubrousku necháme okapat.

TIP: Rozdělení vepřového masa

Zveřejněno 3. 4. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní vepřové řízečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADPP3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní vepřové řízečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADPP3

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vepřové, vejce, solamyl, mouka hladká, omáčka sojová, omáčka worcesterová, hořčice, česnek sušený, tymián sušený, paprika sušená sladká, pepř cayenský, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu