Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí čtvrtky "uzené" v PH

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 315 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 300 min bez doby odležení masa v chladničce

315 min (15 min příprava + 300 min tepelná úprava, bez doby odležení masa v chladničce)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Maso osolíme, pořádně vetřeme sůl. Uložíme do pevně uzavíratelné misky s poklopem. Necháme v lednici 3-4 dny. Krok 2: Poté potřeme mašlovačkou uzeným kouřem a opět uzavřeme na dva dny do lednice. Krok 3: Připravíme pomalý hrnec s mřížkou nebo pařáčkem. Maso uložíme, potřeme opět kouřem a pomalíme 5-6 hodin na low. Krok 4: Během pomalení ještě 2x potřeme kouřem. A je hotovo, maso je šťavnaté a jako dort.

TIP: Jak na klasické uzení masa

Zveřejněno 7. 4. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí čtvrtky "uzené" v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rQ1B

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí čtvrtky "uzené" v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rQ1B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kuře čtvrtky, praganda,

Přidat fotografie receptu