Bramborové placky s kysaným zelím, uzeným masem a osmaženou cibulí
Báječné a voňavé placky, které budou obzvlášť chutnat s domácím kysaným zelím a domácím uzeným masem. Smažené placky, nijak složité na přípravu, jsou ideální dobrotou nejen v období masopustu a ze stolu zmizí rychlostí blesku.
Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 652 kJ / 1 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,04 g |
Tuky | 18,45 g |
Vláknina | 25,19 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 3,42 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 212,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové placky s kysaným zelím, uzeným masem a osmaženou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2VPN
Moje poznámka
Bramborové placky s kysaným zelím, uzeným masem a osmaženou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2VPN
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 10 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 14 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 15 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 6 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 7 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 8 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 10 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 11 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 12 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 12 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 15 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 16 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 16 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
zelí kysané,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
maso uzené,
cibulka jarní,
sádlo
Komentáře (4)